Nespresso se extinde în estul României, deschizând un punct de vânzare la Iaşi

0
642

Nespresso nu mai e doar un brand pe care îl găsim în magazine, supermarket, hypermarket. Au propriile puncte de vânzare, veritabile cafenele şi reprezentanţe open space, iar cel mai nou a fost inaugurat la Iaşi.

Nespresso a anunţat astăzi deschiderea primului punct de vânzare la Iaşi, în Palas Mall. Îşi extinde astfel reţeaua de puncte de vânzare şi ajunge la 9 unităţi. Oferă produse şi momente speciale iubitorilor de cafea, prioritizând calitatea cafelei şi sustenabilitatea operaţiunilor sale. Primul Boutique din România al acestui brand se deschidea în 2015, pe Calea Dorobanţilor din Bucureşti.

Rămâne şi acum un punct emblematic, oferind o experienţă deosebită iubitorilor de cafea. Include o zonă pentru degustări, momente speciale create de barista şi consiliere pentru cele mai bune moduri şi echipamente de pregătit cafea. Nespresso s-a extins apoi în 4 mall-uri din Bucureşti: Băneasa Mall, AFI Cotroceni, Mega Mall, Sun Plaza.

Brandul a deschis în ultimii 3 ani puncte de vânzare în ţară, AFI Braşov, Vivo Mall Cluj şi Iulius Town Timişoara. Sustenabilitatea este parte cheie a acestor planuri, iar orice ceaşcă de cafea Nespresso are o amprentă de carbon neutră. Din 2018 Nespresso este primul producător de cafea care a intodus o infrastructua de colectare şi reciclare a capsulelor de cafea utilizate.