Netflix va lansa propriul restaurant în Los Angeles, inspirat de producţia Chef’s Table

0
590

După ce Netflix a intrat pe piaţa jocurilor video, acum intră şi pe cea culinară şi va lansa propriul său restaurant, inspirat de emisiunile sale culinare. Printre ele se numără „Chef’s Table”, dar şi „Iron Chef”.

Vorbim despre show-uri cu un public de milioane de persoane, iar acum urmează deschiderea unui restaurant cunoscut ca Netflix Bites. E vorba despre o experienţă de fine dining deosebită în Los Angeles, care include chefi din acele producţii, inclusiv „Chef’s Table” şi „Nailed It”. Deschidere se face în această lună, sub formă de locaţie pop up, care include chefi precum Curtis Stone, Rodney Scott şi Nadiya Hussain.

Ei vor crea un meniu de degustări care va oferi fanilor şi celor pasionaţi de mâncare o experienţă unică de tip restaurant. Ideea este de a oferi o experienţă imersivă, iar fanii să facă parte din emisiunle preferate şi să trăiască momente din show pe viu. Mixologişti din „Drink Masters” vor crea cocktaluri custom, iar acest restaurant pop up va fi deschis timp de 2 săptămâni.

Debutează pe 30 iunie 2023, iar cei care fac o rezervare vor trebui să depună un avans de 25 de dolari, are se va scădea din nota finală. Meniul e încă ţinut în secret, dar e clar că va adera la trendurile actuale: vegan, înlocuitori de carne, sushi, bucătărie fusion, poate şi moleculară, mult unt şi multă iubire pentru bucătăria mediteraneană şi asiatică, plux mexicană.

Dominique Crenn de la Chef’s Table şi Iron Chef: Quest for an Iron Legend vor găti acolo, alături de Rodney Scott de la Chef’s Table: BBQ, plus Ming Tsai de la Iron Chef: Quest For an Iron Legend. Ann Kim de la Chef’s Table: Pizza e acolo, alături de Nadiya Hussain de la Nadiya Bakes.