Coaste și Ciorbă Ardelenească: Experiența Gastronomică la Cel Mai Bun Restaurant din Râșnov

0
1014

🍽 Bun venit, dragilor, la un nou episod din „Degustăm cu Denis”! Azi, continuăm să descoperim deliciile gastronomice din țara noastră și facem oprire la unul dintre cele mai apreciate restaurante din Râșnov.

Destinația Gastronomică: Cabana Mălăiești

Ajungem la Cabana Mălăiești pornind din Râșnov, de lângă Uzina Electrică, până la Glăjerie. Drumul este marcat cu bandă albastră și poate fi parcurs în aproximativ 4 ore. Altfel, putem alege varianta auto până la podul de lemn de pe drumul forestier perpendicular pe strada Glăjărie Râul Mare. De aici, urmează o drumeție de aproximativ 2 ore și jumătate pe același traseu marcat cu bandă albastră.

Experiența Gastronomică la „La Promenada”

Alegerea noastră pentru astăzi este restaurantul La Promenada, pentru care am făcut rezervare dat fiind faptul că este frecventat pe tot parcursul zilei. După ce am studiat meniul și mi-am ales delicatesele, ospătara a trebuit să-mi ajusteze așteptările, dat fiind că unele produse nu mai erau disponibile. Astfel, am optat pentru o ciorbă ardelenească, mămăligă cu brânză și o porție mică de coaste.

Ciorba ardelenească a fost o adevărată experiență culinară, cu afumătura perfectă și acreala de la zeama de varză murată. Mămăliga cu brânză a inclus și brânză de burduf, dar m-am simțit dezamăgit de faptul că mămăliga se simțea puțin veche. Coastele, în schimb, au fost deosebit de fragede, iar chipsurile servite alături au fost făcute în casă.

Invitație de a Vă Alătura Comunității Noastre

Mulțumesc că vă uitați la clipurile noastre! Dacă vă place munca noastră, vă invit să vă abonați la canalul YouTube „Degustăm cu Denis”, să apăsați clopoțelul pentru notificări și să împărtășiți conținutul cu prietenii. Împreună putem să descoperim mai multe delicii culinare!

Contactează Restaurantul „La Promenada”

🟢 SITE: Restaurant laPromenada Rasnov
☎ TELEFON: 0371 233 771

Găsește-ne pe:

🤙 +40.722.640.239

Descoperă lumea gastronomiei alături de noi, Degustăm cu Denis!