OFERTA ZILEI: Blenderul cu design retro Russell Hobbs 25192-56 primește 10% extra reducere!

0
929
Russell Hobbs 25192-56

cCunosc multe persoane care apreciază design-ul retro și vor să aducă acest stil și în bucătărie. Vestea bună este că pe piață sunt comercializate și astfel de dispozitive care combină look-ul cu funcționalitatea. Coincidența face ca fix astăzi cei de la Flanco să aibă o promoție specială în care am găsit un produs de bucătărie retro. Se numește Russell Hobbs 25192-56 și este un blender despre care vei afla mai multe detalii în rândurile de mai jos.

Este unul dintre numeroasele produse pe care Flanco îl include într-o campanie specială numită Masterchef-ul de acasă și care se bucură de o extra reducere de 10%. Este un aparat destinat iubitorilor de vintage sau celor care au amintiri frumoase din epoca de aur și vor să transpună pasiunea și în look-ul bucătăriei.

Russell Hobbs 25192-56

Blenderul de aici oferă putere de 800W, indicator RPM și are 3 setări de viteză + o funcție puls cu viteză variabilă. Vine însoțit de un vas din sticlă cu o capacitate de 1.5 litri. După cum puteți vedea este vopsit într-o nuanță retro de bej/crem. Are și accente premium din oțel inoxidabil. Acestea mă duc cu gândul la automobilele din acele vremuri și cromul folosit de producători.

Russell Hobbs 25192-56

Revenind la blenderul Russell Hobbs 25192-56, mai aflați că acesta dispune de accesorii lavabile la mașina de spălat vase. Are piciorușe anti-alunecare pentru o stabilitate crescută și apropo de accesorii, cele care ating alimentele nu conțin BPA. Mai primim și o lamă detașabilă din oțel inoxidabil ce poate zdrobi gheața. Are și funcție de pasare și poți astfel prepara ingredientele pentru o supă cremă caldă. În caz contrar poți amesteca diferite fructe și legume într-un smoothie nutritiv.

Gamă retro Russell Hobbs:

Russell Hobbs 25192-56

Cei care l-au cumpărat deja spun că este foarte ușor de folosit și că se curăță rapid. Aparatul apare listat pe Flanco pentru 329.99 lei, iar codul promo „Chef10” îți aduce 10% extra reducere. Asta înseamnă că prețul final este de 297 lei. Apropo, cel mai mic preț de pe platforma compari.ro este de 339 lei, astfel că oferta Flanco este tare atractivă.
Poți comanda blenderul Rusell Hobbs 25192-56 de aici!