Paprika TV dezvăluie grila de programe şi recomandările pentru septembrie 2020; Avem şi o emisiune românească

0
1106

Paprika TV a anunţat ce emisiuni a pregătit pentru prima lună de toamnă şi cum arată grila sa pentru septembrie 2020. În grila se află inclusiv producţii autohtone, precum „Ciao România”, dar şi un nou sezon din „Campionatul Deserturilor”, cu spinoff-uri ale sale.

Poate cea mai interesantă producţie care ne aşteaptă în septembrie este „Ciao România!”, cu 16 episoade de câte 30 de minute. Debutează pe 21 septembrie la ora 20:45 şi îl are în prim plan pe tânărul chef Michael Passarelli, fiul lui Antonio Passarelli. Acesta vine după o altă emisiune de succes alături de tatăl său, „Antonio şi Michael în bucătărie”, doar că de această dată va găti singur. Îşi bazează arta culinară pe conceptul de fine dining, dar în acelaşi timp păstrează şi gusturile tradiţionale româneşti.

Michael Passarelli are în CV 6 ani petrecuţi în şcoli cu profil gastronomic şi restaurante din Belgia, Italia, Olanda şi Elveţia. Practic vom vedea o fuziune între preparatele tradiţionale româneşti şi fine dining-ul şcolit pe afară.

Pe 1 septembrie începe sezonul nou din „Campionaul deserturilor”, difuzat la ora 21:45. Are 10 episoade de câte o oră şi are ca scop găsirea celui mai talentat cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului îi includ pe Mary Berry şi maestrul cofetar Paul Hollywood. Aceştia oferă celor 12 cofetari entuziaşti teme la fiecare probă. Ca spinoff avem şi „Campionatul Deserturilor: Maeştri în acţiune”, care începe pe 15 septembrie, are 4 episoade, iar juriul devine de această dată profesor şi le arată concurenţilor cum se pregătească bunătăţi.

Avem şi „Campionatul Deserturilor: Înfruntarea Maeştrilor patiseri” de pe 24 septembrie, în care 15 echipe formate din 3 cofetari îşi vor măsura forţele în diferite probe.

Tot în septembrie veţi mai putea viziona şi „Să gătim sănătos cu Pepe”, „Gusturile Italiei cu Antonio Passarelli”, „Jamie Oliver găteşte în 30 de minute”, „Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău” şi multe alte producţii.