PERLA ALPILOR•DESERT CU GUST DE COLIVA LA 7€

0
486

🍽 Bine ați venit pe canalul „Degustăm cu Denis”! 🍽️

În ultima noastră călătorie, am avut privilegiul de a explora minunatul Lac Bled din Slovenia, un loc cu peisaje idilice și o atmosferă liniștită care te cucerește din prima clipă. Apele albastre și limpezi, înconjurat de dealuri verzi și un castel magnific, fac din Lacul Bled o destinație de vis.

Pe malul acestui lac fascinant, am avut o experiență gastronomică unică, degustând două prăjituri locale celebre – Kremsnita și Bled Grmada. Kremsnita, asemănătoare cu cunoscutul cremsnit, ne-a surprins cu un strat generos de frișcă. Cu toate că unii preferă această inovație, eu personal am considerat că rețeta tradițională de cremsnit pe care o avem acasă este incomparabilă și mai savuroasă.

În ceea ce privește Bled Grmada, am descoperit că această prăjitură avea un gust remarcabil de familiar – cel al colivei. O surpriză plăcută pentru mine, fiind un mare admirator al acestui preparat tradițional. A fost o călătorie de neuitat în lumea aromelor și texturilor.

Seara, am revenit în inima orașului Ljubljana, unde am avut ocazia să degustăm un platou mixt excepțional de fructe de mare și pește proaspăt. Toate preparatele au fost gătite la perfecție, iar hamsiile au fost cu adevărat vedetele serii, combinându-se armonios cu mujdeiul adus. Platoul nostru includea dorada, biban, creveți, sardine și calamar, oferindu-ne o diversitate incredibilă de arome și gusturi.

Alăturați-vă nouă în această călătorie culinară, unde descoperim nu doar bucătăria locală, ci și experiențe de neuitat în locuri minunate. Abonați-vă pentru a fi la curent cu aventurile noastre culinare din întreaga lume! 🌍🍷

#Restaurant #fish #romania #food #travel #review #vlog #fish #sea #seafood #lake #lakebled #slovenia #bled #folow

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239