McDonald’s a deschis un rival pentru Starbucks, cafeneaua CosMc’s

0
326

După o perioadă de speculaţii şi leak-uri, McDonald’s a deschis în sfârşit lanţul de cafenele CosMc’s. Prin intermediul său vrea să concureze cu Starbucks, iar unde se află prima locaţie aflaţi în articol.

Prima locaţie s-a deschis deja şi scopul acestui lanţ este de a ajuta clienţii să înfrunte picajul de energie specific orei 3 după-amiaza. Prima filială a noului business se află în Chicago, iar alte 9 se vor găsi în Texas din 2025. CosMc’s va fi axat pe băuturi calde, cafele, dar va vinde şi limonadă, ceai, frappuccino, băuturi reci şi tot soiul de mix-uri.

Există şi băuturi speciale, care fură ochii publicului şi sunt virale pe TikTok, precum Churro Frappes şi Tropical Spiceades. Pe ele pariază CosMc’s pentru a concura direct cu Starbucks. De remarcat că McDonald’s activează deja în zona cafelei, prin intermediul brandului McCafe şi vinde chiar şi cafea măcinată în Marea Britanie încă din 2007.

În 2010 ajungea chiar cel mai mare furnizor de cafea din UK. Probabil vă întrebaţi şi de unde vine acest nume al business-ului şi anume CosMc’s. E vorba despre o mascotă a companiei, care era folosită la final de an 1980 şi începutul anilor 1990. E vorba despre un mic alien cu 6 braţe care avea poftă de Mec. CosMc’s va face şi un compromis, incluzând câteva preparate culinare de la McDonald’s, inclusiv sandvişul pentru mic dejun Egg McMuffin. Văd că în meniu se află şi gogoşi cu ciocolată înăuntru, sandviş cu brânză picantă şi pretzeli mici. Plus îngheţată, cookies şi brownies.

McDonald’s are acum peste 41.000 de restaurante în toată lumea şi va deschide alte 2000 până la final de an.