Pilsner Urquell caută primul Tapster din România, un „gardian al calităţii berii”

0
1130

Nu ştiu dacă aţi auzit de meseria de „Tapster”, dar aparent este la mare căutare în barurile din Anglia, de unde îşi are originea. În această săptămână Pilsner Urquell a anunţat că va organiza şi în ţara noastră un program Tapster, printr-o campanie specială de recrutare a unui astfel de expert în bere.

În Marea Britanie un Tapster este un „gardian al calităţii berii”, o persoană specializată şi certificată de către maeştrii berari Pilsner Urquell pentru a servi perfect fiecare bere. Primul Tapster de la noi se alătură unei comunităţi globale de „Pilsner Urquell Tapsters”, care include peste 100 de membri la nivel global.

Marele câştigător va fi angajat la Ursus Breweries, instruit şi certificat ca Tapster în Plzen, Cehia, locul de baştină al acestei beri. Pilsner Urquell este produsă după o reţetă din anul 1842 şi este prima bere blondă de tip pilsner din lume, păstrând tradiţia de fabricare şi în ziua de azi. Are un gust echilibrat şi răcoritor, dulce-amărui, cu spumă densă, care păstrează prospeţimea berii o perioadă lungă de timp.

În România cel ales drept Tapster va fi un ambasador al acestui brand de bere şi va promova brandul, dar şi o modalitate perfectă de servire a berii la nivel naţional. Va participa la evenimente în locaţii HoReCa, iar cei interesaţi se pot înscrie pe platforma tapster.ro până pe 31 august 2018.

Trebuie doar să urcaţi un scurt video pe platformă prin care vă motivaţi intenţia de participare şi să prezentaţi o demonstraţie de preparare a unei băuturi sau de servire a unei beri la draft. Etapa finală de recrutare are loc pe 24 septembrie.