PIREU•TAVERNĂ DE 100 DE ANI•SERVIRE CIUDATĂ

0
536

🍽 În al doilea episod al canalului „Degustam cu Denis” din Atena, am avut o experiență uluitoare în zona Pireului. Am început prin explorarea unei plaje frumoase și a portului pitoresc din apropiere.

Apoi, ne-am aventurat către o tavernă pescărească veche de 100 de ani, situată în vecinătatea școlii maritime. Aici, am fost plăcut surprinși de servirea unică, deoarece nu exista un meniu fix. Am avut ocazia să vedem preparatele zilei, inclusiv creveți proaspeți și celebrul peste red mullet.

Gustul dulceag și proaspăt al creveților, împreună cu savoarea incredibilă a red mullet, au fost cu adevărat de neuitat. Salata grecească, bogată în ulei de măsline, a adăugat o notă delicioasă și a fost perfectă pentru a înmuia pâinea în aromele sale.

Experiența noastră culinară a fost cu adevărat memorabilă, iar costul total al mesei, în valoare de 58 de euro, a fost absolut justificat. Te invităm să te abonezi la canalul „Degustam cu Denis” pentru mai multe aventuri culinare captivante și pentru a descoperi noi arome și locuri minunate!

🟢 SITE: Ψαροταβερνα Πειραιας | Margaro Restaurant | Pireas https://www.margaro-restaurant.com/
🟡 ADRESĂ: Leof. Chatzikiriakou 126, Pireas 185 38, Greece
☎ TELEFON: +30 21 0451 4226

#Restaurant #taverna #foodvlog #bucuresti #timisoara #greece #athena #travel #foodreview #romania #food #review #vlog #pireu #sea #seafood #fish

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239