Popeyes România schimbă proprietarul de franciză: McWin Capital Partners, prin QSR Rex

0
777

Popeyes România îşi schimbă proprietarul de franciză, iar acum McWin Capital Partners, prin platforma de QSR Rex Concepts a devenit francizat principal al Popeyes la noi.

McWin a achiziţionat actualul operator Popeyes din România şi a devenit francizat principal exclusiv al brandului. Acordul de dezvoltare prevede creşterea brandului la peste 90 de restaurante în următorii 10 ani. Investiţia vine în completarea achiziţiei din 2022 de către fonduri consiliate de McWin a francizei master exclusive şi drepturilor asupra mărcilor Burger King şi Popeyes în mai multe ţări din Europa de Est, cu deschidere de noi restaurante în 2023.

McWin aduce popularul brand Popeyes în Republica Cehă şi Polonia, acum şi în România şi şi-a propus să extindă brandul Burger Kign în Cehia, Polonia şi România. Are în plan să deschidă 600 de restaurante în aceste ţări în următorii 10 ani.

Popeyes ajungea în România cu mai bine de un an în urmă şi se remarca prin aromele sale specifice sudului Statelor Unite. E vorba despre bucătăria din Louisiana, care include pui picant, sandvişuri cu pui, mâncăruri de pui, sos NOLA, mâncăruri aromate în stil cajun.