Pizza Hut Delivery se extinde prin lansarea unei a doua unităţi în Braşov

2
1408

Pizza Hut Delivery se extinde la nivel naţional prin deschiderea unei noi unităţi de livrare în Braşov. Aceasta vine după o investiţie de 280.000 de euro. O locaţie activă exista în judeţ din 2016 în magazinul Carrefour, iar cea de-a doua se deschide în Street Mall „La Strada”.

Ideea este de a creşte aria de acoperire şi a ajunge la cât mai mulţi consumatori. Noua locaţie are o suprafaţă de 126 de metri pătraţi şi este dotată cu echipamentele tipice unei locaţii PHD. Aceasta este cea de-a 21-a inaugurare de gen din ţara noastră şi noul punct de livrare are 22 de angajaţi. Acum că sunt două unităţi în Braşov, este mai uşor de acoperit întregul oraş şi de oferit proximitate clienţilor care comandă în locaţie.

Noua unitate Pizza Hut Delivery se află pe Strada Egretei numărul 1 şi are programul de la ora 10:00 până la ora 23:00. Pizza Hut Delivery este ramura de livrări la domiciliu a celor de la Pizza Hut, printre primele care au început să apară pe străzile de la noi cu acele mici motociclete cu cubul de transport în spate. Plata comenzilor se poate face online, cu card bancar, numerar sau cu tichete de masă.

Pizza Hut Delivery are un total de 21 de locaţii în ţară, dintre care 14 sunt în Bucureşti, două în Braşov şi Cluj, iar una în Constanţa, Popesti-Leordeni şi Ploieşti. Preparatele sunt în proporţie de 70-80% cele de la restaurantele Pizza Hut, plus minus câteva deserturi şi specialităţi.