Pizza gratis pe viaţă dacă îţi faci tatuaj cu logo-ul Domino’s; Iată promoţia care a înnebunit Rusia

0
3029

Dacă în ultima vreme am văzut promo-uri şi concursuri care îţi aduc mâncare de la McDonald’s gratuit pe viaţă, se pare că şi Domino’s Pizza a luat-o pe aceeaşi rută. De această dată a realizat o campanie în Rusia, prin care promitea pizza gratis pe viaţă celor care îşi tatuau logo-ul Domino’s.

Promisiunea e simplă: 10.000 de pizza gratuite pe 100 de ani celor tatuaţi. Campania se numeşte „Domino’s Forever” şi s-a desfăşurat pe parcursul ultimei săptămâni, cu cererea depăşind mult de tot oferta. Singura condiţie pentru a te califica era să îţi faci un tatuaj cu logo-ul pizzeriei într-o zonă vizibilă. Primeai pizza gratuită pe viaţă apoi, după ce postai poza cu tatuajul pe Instagram.

Există şi limite evident, precum un maxim de 100 de pizza pe an timp de un secol. Numărul total de pizze nu trebuie să sară de 10.000. După ce au început să vină sute de postari şi fotografii cu tatuaje, organizatorii au făcut câteva modificări la reguli, precizând locurile unde ar fi ideal să fie imprimate pe corp, mărimea şi lungimea de cel puţin 2 centimetri.

Până la urmă doar primii 350 care au postat fotografia au beneficiat de promoţie. Ramura din Rusia de la Domino’s dorea ca totul să dureze 2 luni, dar s-a terminat promoţia după doar 5 zile. A se remarca faptul că mulţi dintre cei care s-au tatuat aveau deja numeroase alte tatuaje, deci nu a fost chiar o problemă să adauge şi cele două zaruri colorate Domino’s.

Aţi face aşa ceva pentru pizza gratuită pe viaţă?