Pizza Hut lansează noul său meniu cu burgeri, coaste si taco

1
3466

Începând cu această lună Pizza Hut lansează noul său meniu, disponibil la o serie de locaţii ale sale din mallurile din Bucureşti. E vorba despre Plaza România, Bucureşti Mall, dar şi Promenada şi Mega Mall. Ce e nou aflaţi mai jos.

Reinventarea Pizza Hut începea toamna trecută, cu un design nou (şi un meniu nou) pentru restaurantul de pe Dorobanţi. Acum în februarie noul meniu vine şi în restaurantele din malluri. Este gândit cu ajutorul bucătarului Chef Nico Lontras şi include noi opţiuni precum salată de curcan cu ananas, burgeri, coaste sau tacos. În plus avem noi sortimente de salată şi cocktailuri (inclusiv non alcoolice).

Pizza Hut are deja o istorie de 20 de ani în ţara noastră şi s-a reinventat continuu pentru a oferi ceva nou clienţilor în fiecare an. Preparatele clasice precum pizza şi paste rămân în meniu, dar acum avem şi noi opţiuni precum coastele de porc cu sos Honey BBQ sau Sweet Chili. Burgerii Texas sau Bacon Cheeseburger sunt de asemenea disponibili.

Din ce ştiu doar Pizza Hut-ul de la Universitate servea burgeri în ultimii ani, deci mă bucura să văd oferta extinsă. Taco-ul a fost introdus de asemenea ca noutate în meniu, oferind un amestec de chips de tortilla din porumb, cu carne tocată de vită, avocado, brânză Cheddar, ceapă roşie, porumb şi coriandru. Sunt noutăţi şi printre deserturi: Peanut Butter Jar, Brownies şi Waffles.