Pizzerie inedită la Focşani, amplasată într-un autobuz; Iată businessul a doi soţi inspiraţi

0
2384

Ne plac businessurile trăznite şi restaurantele unice, cu o poveste aparte, iar Adevărul.ro are un reportaj interesant despre o pizzerie plină de cochetărie. A fost realizată de 2 soţi din Focşani într-un autobuz reconvertit, iar povestea sa o aflaţi mai jos.

Într-un autobuz lung de 18 metri, cu burduf au fost amplasate măsuţe cochete şi se serveşte pizza. Asta se întâmplă în Cartierul Sud din Focşani, iar lumea e mai mult decât încântată. Nicoleta şi Gabriel Postolache sunt cei doi soţi care au pus la punct acest business. Autobuzubul a fost găsit de vânzare pe centura oraşului, iar Gabriel, care fusese pizzaiolo în afară a venit cu această idee.

Restaurantul inedit se află pe teren privat, aproape de o bază sportivă şi are şi „terasă”, câteva scaune lângă uşile bus-ului. La interior e loc destul petnru 20 de persoane, care pot degusta o pizza, cafea, bere, tiramisu şi paste. În spatele autobuzului se află un cuptor cu lemne, pentru o pizza ca la mama ei, în Italia.

Mijloacele de transport în comun nu sunt străine de convertirea în restaurante, iar în Timişoara există spre exemplu un tramvai folosit la început de an ca loc de cină pentru îndrăgostiţi de Valentine’s Day şi 8 martie.