Poţi mânca sănătos inclusiv de Paşte; Iată recomandările LifeBox (EasterBox)

0
1100

LifeBox este un business util pentru cei care vor să mănânce controlat, având o imagine clară asupra porţiilor consumate, asupra caloriilor şi nutrienţilor. Compania autohtonă vinde şi livreza meniuri personalizate din punct de vedere kilocaloric, lucru util pentru cei care vor să ţină o dietă keto, să slăbească sau să pună muşchi. Azi avem şi detalii despre cum ar arăta meniul de Paşte în versiunea LifeBox.

LifeBox se auto intitulează „liderul pieţei de healthy food delivery din România”, iar în 2021 ne propune un meniu de Paşte care include 13 preparate tradiţionale reinterpretate. Astfel a apărut meniul EasterBox, care include atât preparate de nelipsit de pe masa de Paşte, dar şi unele corect calibrate caloric şi nutriţional. Avem şi drob, friptură de miel, pască sau cozonac chiar, dar şi preparate ceva mai atipice, precum risotto din orz cu spanac sau batonetele de păstârnac şi morcovi la cuptor.

Toate preparatele din acest meniu sunt planificate şi concepute de doctorul nutriţionist Anamaria Iulian, iar reţetele sunt pregătite de către chef Alex Cîrțu. EasterBox conţine 13 preparate tradiţionale, reinterpretate. Iubitorii de carne vor avea la dispoziţie friptura de ciolan de miel slow cooked cu sos brun şi salată de primăvară, dar şi drob de curcan cu verdeţuri de sezon. Există şi stufat de pulpă de miel cu reducţie de vin roşu, leurdă şi ceapă verde în sosul casei de roşii cu busuioc.

Puiul Coquelet de Bretania este umplut cu portocale roşii, ghimbir şi rozmarin, însoţite de salată de sfeclă la aburi, morcov şi ardei copt cu susan. Nu uităm de preparatele pe bază de peste: file Cod Loins sălbatic la cuptor cu sos din vin roşu, măsline verzi siciliene, roşii uscate şi boabe de edamame la aburi. Se poate servi cu piure de cartofi şi conopidă rumenită în unt, ceapă verde, salsa de trufe şi salată de varză, baby spanac şi morcovi.

3 tipuri de cozonac se ocupă de cei cu poftă de dulce:

  • cozonac cu nucă, cacao şi stafide
  • cozonac însiropat fix cât trebuie
  • cozonac low carb

Va fi şi pască fără aluat, cu stafide hidratate în cognac. Vegetarienii vor avea parte de drob vegetarian cu ciuperci, broccoli, morcovi, porumb şi fulgi din drojdie inactivă, risotto din orz cu spanac, leurdă verde şi parmezan. Preţurile preparatelor din EasterBox pornesc de la 25 lei şi ajung până la 159 lei, în funcţie de produsele alese. Meniul pentru Paşte poate fi personalizat şi precomandat până pe 28 aprilie AICI. Va fi livrat pe data de 1 mai în Bucureşti, Cluj şi Oradea.