Preparatele sănătoase LifeBox se pot comanda acum de pe Tazz

0
739

LifeBox, compania care livrează preparate sănătoase şi atent măsurate la nivel de calorii ne informează că îşi va livra preparatele prin Tazz. E vorba despre o nouă gamă de preparate sănătoase, disponibile exclusiv pentru livrare rapidă. În prima fază a proiectului livrările vor fi efectuate exclusiv în proximitatea unităţii de producţie din Bucureşti, iar comenzile vor putea fi plasate prin aplicaţia Tazz.

Gama LifeGo include peste 20 de preparate individuale, diferite de produsele şi meniurile deja cunoscute LifeBox. Ele păstrează totuşi acelaşi concept de mâncare sănătoasă şi gustoasă, conform promisiunii LifeBox. Preţurile preparatelor listate pornesc de la 19.99 lei pentru feluri principale, 15.99 lei pentru supe şi 26.99 lei pentru boluri vegane cu opţiuni de extra ingrediente. Există şi preţuri de 10.99 lei pentru deserturi.

Toate preparatele sunt gatite în mod sănătos: fără prăjeli, în stil sous vide sau la abur. Variantele oferite aici includ opţiuni cu peşte şi carne, preparate vegetariene, dar şi ovo lacto vegetariene.

LifeBox este un business românesc, care a încheiat anul 2021 cu o creştere de 50% faţă de anul anterior şi îşi continuă dezvoltarea. Anul trecut compania a avut o cifră de afaceri de 5 milioane de lei, iar obiceiurile de consum ale clienţilor săi au gravitat în jurul box-urilor Optim, Sport şi Veggie-Fish. Compania s-a extins şi pe piaţa din Ungaria, unde a lansat FrissBox, cu o creştere medie de 40% de la o lună la alta.

În 2021 LifeBox şi-a mutat activitatea într-o nouă unitate din Bucureşti, unde a alocat o investiţie totale de peste 900.000 de euro. Noul spaţiu din Bucureşti este situat în Complexul Apaca, de unde se şi livrează preparatele LifeGO via Tazz.

Comenzile prin TAZZ se fac AICI.