Ce am mâncat cu 30 de euro în Genova la Chaplin Cafe și Trattoria Rosmarino (Italia)

0
779

🍽 Hello dragilor și bine v-am găsit la un nou daily vlog! După cum știți sunt în Milano, dar vreau să vă surprind de fiecare dată, așa că în episodul de astăzi pornim spre Genova. Biletul m-a costat 30 de euro dus-întors iar călătoria a durat undeva la o oră și patruzeci de minute, un timp perfect pentru a te interesa ce poți face.

Ca atracții poți alege de la casa lui Christopher Columb, până la celebrul acvariu, care e unul dintre cele mai mari din Europa, sau poate doar să te plimbi pe străduțele pitorești și să te bucuri de briza mării. Eu am ales ultima variantă, pentru că mă gândesc numai la mâncare, plus că eram puțin pe fugă. Așadar am ajuns în Genova pe la 10 dimineața și am pornit prin acest oraș superb pentru a găsi cafeluța perfectă.

Chaplin Cafe (Genova Italia)

Am ales Chaplin Cafe pentru cafeluța de dimineață, unde am ales și o focaccia cu salam și cașcaval. A fost un deal destul de bun pentru că am dat numai 5 euro. Mi-a plăcut foarte mult salamul de la acea focaccia, care avea destulă grăsime și ajuta ca totul să alunece mult mai bine, având în vedere că pâinica era destul de fadă.

După ce am luat această gustare și m-am încărcat cu puțină energie, am luat-o la pas pe străduțele înguste ale orașului, apoi am ales să dau o raită și prin port unde poți să găsești diferite tarabe cu dulciuri, porchetta și multe altele.

🔵 FACEBOOK: https://www.facebook.com/chaplincafegenova/
🟣 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/chaplincafegenova/
🟡 ADRESĂ: Passo Eugenio Montale, 107, 16123 Genova GE, Italia
🟠 MAPS: https://goo.gl/maps/z2FvR7RNWe6sa39Y8
🟤 MAIL: [email protected]
☎ TELEFON: +39 3755209942

Trattoria Rosmarino (Genova Italia)

Și ce să vezi, după 4 ore de urcușuri și coborâșuri mi s-a făcut o foame de lup, așa că pentru prânz am luat masa la Trattoria Rosmarino. Restaurantul are un rating de 4.5 pe Tripadvisor, deci în teorie mâncare bună. Am ales la starter un biftec tartar cu un sos de anchoa, iar la bază, un cod cu trei tipuri de piure și legume. Starter-ul s-a prezentat tare fancy, cu micro plante și tot tacâmul, așa că pe partea vizuală m-a cucerit.

Ca gust în schimb nu pot spune că m-a impresionat și având în vedere că ospătarii erau într-o continuă mișcare pentru că birtul era full am ales să las totul așa cum a decis bucătarul. La bază mi-au adus captura zilei, mai exact cod, iar ca garnitură trei tipuri de piure(sfeclă, roșii, dovleac) și niște legume sote(trase în unt).

Peștele a fost gătit corect și m-am bucurat că a fost proaspăt, piureurile au fost cremoase și legumele exact cum îmi plac, aldente, dar și la acest preparat am avut o mică problemă pentru că toată combinația a fost dulce. M-am simțit ca un bebeluș, pot spune că m-au întinerit puțin. Pe toată această experiență am dat 30 de euro, asta incluzând o sticlă de apa la 1 litru și celebra copertă a italienilor.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră. V-am pupat!

🟢 SITE: https://www.trattoriarosmarino.it/
🔵 FACEBOOK: https://www.facebook.com/trattoriarosmarino/
🟣 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/trattoria.rosmarino/
🟡 ADRESĂ: Salita del Fondaco, 30, 16123 Genova GE, Italia
🟠 MAPS: https://g.page/trattoria-rosmarino?share
☎ TELEFON: +39 339 830 1524

#Restaurant #Italia #Genova

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239