Restaurantele greceşti Hercule se extind în România, după investiţii de 1 milion de euro

0
1992

Bucătăria grecească câştigă tot mai mult teren în România, lucru care se vede odată cu extinderea restaurantelor greceşti Hercule. Lanţul de restaurante va creşte semnificativ pe final de 2018 şi în 2019, acestea sunt planurile deţinătorului său, care anunţă investiţii de 1 milion de euro.

Acestea sunt restaurante fast food, iar noile locaţii vor fi realizate în Iaşi, Suceava şi Bacău, apoi Arad, Bucureşti, Braşov şi Timişoara, dar şi Cluj-Napoca şi Constanţa. Două noi unităţi vor fi inaugurate pe final de 2018 şi alte 9 în 2019. Totul se va face prin parteneri în regim de franciză. Hercule propune faţă de alţi rivali din acest segment o experienţă de tavernă grecească, cu atmosfera specifică şi preparate pe măsură.

Hercule operează pe piaţa de la noi de 3 ani, iar investiţia într-o unitate porneşte de la 37.500 de euro. Taxa de franciză este de 7500 de euro. Cei curioşi să le încerce preparatele îi găsesc în complexul comercial Aurora Shopping Mall din Buzău, dar şi alte două restaurante în Reşiţa şi Vaslui. În meniu se află clasicul gyros, servit cu sos Tzatziki, dulce picant, sos de usturoi şi carne de pui sau porc rotisată, plus cartofi prăjiţi şi pita Hercule sau grecească.

O sumedenie de sosuri vă aşteaptă în locaţii: sos Tzatziki, sus de usturoi cu iaurt, sos smântână cu porumb, sos dulce picant, cremă de brânză cu ardei roşu şi sos pizza. Există şi salate şi bunătăţi la pită, plus meniul Crispy Santorini.

Sursa foto