Asia Fest 2018 reuneşte preparatele şi cultura asiatică la Romexpo în acest weekend

1
1264

Dacă vreţi o pauză de la eternul Black Friday, vă propunem o oprire la Asia Fest 2018. Evenimentul este dedicat culturii şi tradiţiei asiatice şi se desfăşoară la Romexpo, în Bucureşti între 16 şi 18 noiembrie.

Festivalul Culturilor Asiatice, aşa cum mai este cunoscut Asia Fest ajunge la ediţia cu numărul 6 în 2018. Îl veţi găsi la Pavilionul C3 de a Romexpo, iar invitatul principal în acest an este Turcia. Intrarea este 10 lei pe zi, iar cei mici, cu vârste sub 5 ani au acces gratuit. Pasionaţii de gastronomie găsesc la zona de food sushi pregătit pe loc, dar şi takoyaki, mâncare tipică stradală din Japonia.

Nu lipseşte celebra îngheţată thailandeză, la care se stătea la coadă cu orele la evenimentele Street Food, sau preparatele libaneze. Puteţi degusta dulciuri siriene şi turceşti, mâncare stradală indiană şi pentru prima oară în România bunătăţi din Indonezia. Sosuri speciale pentru raiă Peking, curry, masala sau wasabi sunt de asemenea disponibile.

Nu lipsesc nici băuturile alcoolce, precum sake, berea Asahi sau lichiorurile Choya. Ce eveniment ar fi şi fără cafeaua şi ceaiul turcesc? Cât despre muzică, vor concerta Aylin and the Lucky Charms şi Deniz Cem. Vor mai fi şi concursuri de cosplay şi festivalul K-Lovers, pentru iubitorii de muzică şi cultura coreeană, sau K Pop.

Această ediţie este dedicată şi axată pe cultura turcă, deci aşteptaţi-vă la dansul dervişului, şuberec, kebap şi cele mai bune dulciuri cu miere şi nucă.