Restaurantele Quasi Pronti se pregătesc de extindere, vor ajunge la Braşov

0
1164

Un nou lanţ de restaurante este gata să ajungă la Braşov, de această dată unul cu specific italian. Restaurantele Quasi Pronti se află în Arad şi Timişoara, iar acum ţintesc Aradul pentru extindere. Avem detalii mai jos.

Aceste locaţii sunt specializate pe paste şi pizza, dar fac şi supa cremă, deserturi şi alte preparate. Există 5 restaurante în cadrul reţelei, care au generat o cifră de afaceri de un milion de euro în 2018. În 2019 ar trebui să ajungă la 1.1 milioane de euro. Ideea de Quasi Pronti sosea în România în 2008, prin franciză, o afacere adusă la noi de Dan Gavojdea şi Gabriela.

Primul restaurant se deschidea în Bucureşti, în mallul Liberty Center. Taxa de franciza este de 15.000 de euro, iar redevenţa lunară este de 2% din cifra de afaceri. Pe lângă locaţiile din Arad, Timişoara şi Bucureşti, lanţul de restaurante activează şi în Brăila şi Bacău. Braşovul are deja câteva pizzerii consacrate, deci va fi greu să pătrundă local acest lanţ.

Îmi vin în minte Pizza Roma (care a închis una din cele două locaţii), Pizza Strega, dar şi Due Mattoni, toate în zona centrală.

Sursa foto