Restaurantele Spartan oferă fast food gratuit în perioada următoare, anunţă Ştefan Mandachi; Iată condiţiile

0
1326

Ştefan Mandachi are încă o iniţiativă virală după “şîeu”. De această dată este una care îi ajută pe cei care suferă pe perioada izolării Covid-19. A promis că va oferi meniuri gratuite fast food ale restaurantului său Spartan, “până crapă cuptoarele”. Avem detalii despre oferta antreprenorului mai jos.

Ştefan Mandachi a anunţat că lanţul său fast food va oferi meniuri gratuite tuturor angajaţilor din instituţiile care luptă contra epidemiei. E vorba despre cei de la DSP, personalul din spitale, medici şi militari. Aparent nu există o limită de meniuri, iar persoanele vizate pot comanda câte doresc. Iată şi ce a declarat antreprenorul pe Facebook:

”Am primit telefon de la Şeful unei instituţii care m-a întrebat politicos care este numărul meniurilor gratuite, întrucât angajaţii nu vor să depăşească o limită a bunului simţ având în vedere că nu achită! RĂSPUNS OFICIAL: Până crapă cuptoarele! Deci: crăpatul cuptoarelor e limita! (şi dacă se taie curentul). Nu există absolut nicio limită!!! Pentru poliţie, dsp, spital, ambulanţă, pompieri, smurd, COMANDA ŞI LIVRAREA SUNT GRATUITE”.

Totul a început la Suceava, acolo unde zeci de cadre medicale s-au infectat cu Coronavirus şi pot beneficia de livrări gratuite de mâncare. În plus, Mandachi pune la dispoziţie şi hotelurile sale complet gratuit pentru cei carantinaţi, fără a cere vreo compensare de la stat. Şi aici oferta se aplică pentru medici, poliţişti, jandarmi şi alte cadre similare. Creatorul lanţului de restaurante Spartan a făcut apel şi la toţi proprietarii de pensiuni, hoteluri, hosteluri, blocuri de vânzare să pună la dispoziţie spaţiile lor pentru carantină. Între timp caută şi livratori voluntari pentru a duce mâncarea spre cei vizaţi de oferta de mai sus.

Sursa foto