Restocracy lansează o aplicaţie mobilă cu topurile restaurantelor din Bucureşti; Tu le votezi, notezi

0
1098
Restocracy Mobile

Restocracy a lansat o aplicaţie de mobil proprie, care include topurile celor mai bune restaurante din Bucureşti, plus terase, localuri boeme sau cafenele. Există şi restaurante child-friendly listate, plus multe altele de gen.

Veţi putea şi să faceţi rezervări direct din aplicaţie (iOS şi Android). Aplicaţia este disponibilă gratuit in Play Store şi App Store şi există un modul separat pentru restaurante. Softul a debutat în această săptămână şi e posibil să aibă buguri, care vor fi rezolvate în perioada următoare. Feedbackul e de mare ajutor, evident.

Restocracy Mobile

Secţiunile şi grupurile de funcţionalităţi sunt următoarele:

  • Liste cu restaurante şi localuri
  • Rezervări
  • Setări
  • Sistemul de puncte

Există şi un top 200 de restaurante, o selecţie cu restaurante cu bucătărie românească, franţuzească, grecească, italiană etc. Există şi o hartă, cu toate restaurantele de pe listă poziţionate. Puteţi ordona restaurantele după distanţă, doar cele deschise, alfabetic şi altele de gen.

Restocracy Mobile – profilul clientului

Rezervările se fac folosind zona dedicată „Rezervare”, unde puteţi anula rezervarea, să confirmaţi că ajungeţi, dacă sunt probleme sau nu sunteţi primiţi. Există şi un sistem de puncte, bonusuri şi penalizări pentru utilizatorii Restocracy Mobile care folosesc aplicaţia şi dau note sau comentarii legate de restaurante. Din ce am văzut veţi puncta restaurante cu scoruri pentru mâncare, servicii şi ambiantă, de la 1 la 10 stele.

La fiecare evaluare de restaurant nou primiţi 30 de puncte. Iată unde găsiţi aplicaţia Restocracy:

Android
IOS