Ursus lansează în România berea Asahi Super Dry, cea mai apreciată bere japoneză

1
3019

Ursus Breweries a anunțat lansarea în România a berii Asahi Super Dry, cea mai apreciată bere japoneză la nivel global. Aceasta este și berea numărul 1 în Japonia, iar ea este promovată drept având un gust fin și răcoritor.

Asahi Super Dry este primul produs din gama Asahi Breweries Europe Ltd, lansat pe piață românească. Se află sub licență Ursus Breweries de mărci super premium. Aceasta este o bere blondă nepasteurizată, cu aromă complexă și este realizată folosind ingrediente fine.

Gustul este proaspăt și răcoritor (Super Dry sau Karacuchi în Japonia), iar tehnologia japoneză se află în spatele său. Secretul acestui produs? Orezul, care îi oferă un gust mai delicat și o aromă specială. Procesul de fabricație implică tehnologii gândite pentru a ajunge la acel gust Super Dry.

Micro filtrarea și maturarea extinsă fac parte din proces, iar în plus avem și un nivel de fermentare ridicat. Se obține deci un gust curat, răcoritor și o spumă consistentă. Asahi Super Dry a fost medaliată cu aur la World Beer Cup în 2014 și la Bruxelles Beer Challenge în 2015.

Ambalajul este unul minimalist, urban și sofisticat, incluzând simbolul Karacuchi, sub forma unei pictograme kanji care definește „dry taste”. Puteți găsi acest produs în multiple lanțuri de magazine din țara, sub formă de sticlă nereturnabilă de 330 ml. Are alcool 5% apropo.