Revin napolitanele spirală cu gust din copilărie; Iată noul proiect al celor de la Pan Food

0
6292

Pan Food anunţă revenirea unor dulciuri pe care le mâncam în copilărie: napolitanele spirală. Acesta este un produs tradiţional, care păstrează reţeta şi gustul de altă dată. Napolitanele spirală se numesc Spiraline şi sunt umplute cu 3 creme savuroase.

Pan Food, cunoscut pentru ciocolata de casă „Batonul Copilăriei” (lider de piaţă pe segmentul său) s-a înhămat la acest proiect curajos. Iniţial, acum 19 ani se pornea la drum cu gândul de a realiza cea mai bună ciocolată de casă. Brandul Spiraline a fost relansat recent, iar cele 3 tipuri de napolitane sunt umplute cu cremă de cacao, cocos şi vanilie. Se pot găsi în magazinele din comerţul tradiţional, urmând a sosi şi în hypermarketuri.

Se pregătesc şi alte arome: lapte şi cacao, alune de pădure, fructe de pădure, lămâie sau rom. Un pachet de napolitane spirale ambalate individual cântăreşte 48 de grame, dar există şi varianta 256 de grame, pentru momentul când vin în vizită bunicii sau unchii şi vrei să le faci o surpriză nostalgică. Există şi varianta vrac de până la 1.8 kilograme, pentru magazinele mici şi mijlocii.

Pan Food ar urma să aibă o cifră de afaceri de peste 20 de milioane de lei în 2019. Numărul său de angajaţi este de 100, unii prezenţi încă de la înfiinţare. Povestea începea în 2001, cu inginerii Ioan Stanca din Sibiu şi Gheorghe Pristavu din Câmpulung Muscel. Ei au fost inspiraţi de gustul copilăriei şi al ciocolatei de casă pregătite când erau mici. În portofoliul Pan Food se află „Batonul Copilăriei”, dar şi prăjitura Lica cu foi de napolitană, nuga Cindrel şi Bliss, plus biscuiţii şi nucile cu cremă, sau prăjiturile Sureanca şi Dorothea. Acestea sunt preparate din pandişpan, cu diferite creme şi arome.

Grosul producţiei are loc la Sibiu.