Serviciul de curierat ultra-rapid BeeFast își extinde programul de livrare, până la miezul nopții

0
1171
BeeFast

BeeFast este un nume pe care l-ați mai auzit probabil, numele purtat de startup-ul tech de curierat ultra-rapid. Astăzi suntem informați că serviciul își extinde programul de livrare, până la miezul nopții, urmând a funcționa în intervalul 10:00 – 24:00. Ce alte noutăți au fost dezvăluite, aflăm împreună în continuare.

Descoperim că modificarea în orarul de funcționare vine pe fondul solicitărilor în creștere pentru livrări în a doua parte a zilei. Creșterile sunt observate în special pentru clienții din zona HoReca. Aflăm și că se poartă negocieri pentru a oferi posibilitate de livrare pe orarul extins și pentru produse din categoria pharma, respectiv alimentare.

Un detaliu dezvăluit astăzi este acela că în mai puțin de 2 ani de la lansare, curierii BeeFast au livrat comenzi pe o distanță totală de 1,1 milioane de kilometri. Extinderea programului de livrare va fi realizat începând din 4 octombrie și acoperă întreaga săptămână. Potrivit BeeFast, comenzile înregistrate în prima parte a zilei (10 – 15) reprezintă 53% din livrări. Acestea sunt concentrate în special în intervalul de prânz.

În ultimele luni s-a remarcat o creștere de 30% pentru intervalul de cină și seară târzie. De aici vine și extinderea programului. BeeFast are clienți din grupul City Grill, restaurantele Japanos, Flanco, Porto Gallo. Pe listă apar și Chopstix, Berea TNR, Ohvăz, Simbio, Aria Burger, Godai și multe altele.

Serviciul este adresat și persoanelor fizice care aleg să trimită colege sau documente rapid de aici. Platforma de livrări este disponibilă în București și Ilfov.