Abonamentul Glovo Prime se scumpește din 6 octombrie; Iată suma pe care o vei plăti lunar

0
5188
Glovo Prime

La data de 28 iunie 2020 pe plan local era anunțat și Glovo Prime. Vorbim în cazul de față despre un serviciu de livrări gratuite nelimitate, oferit în baza unui abonament lunar. La debut costul pe care un utilizator îl avea de plătit era de 29.99 lei, dar mai apoi suma a fost redusă la 9.99 lei. Acum prețul crește la 19.99 lei din data de 6 octombrie.

Abonații Glovo Prime au început să primească notificări cu privire la această ajustare de preț. Cei care nu sunt de acord cu majorarea și vor să renunțe la Glovo Prime o pot face simplu și rapid direct din aplicație. Tot ce trebuie făcut este să accesezi secțiunea Glovo Prime și să anulezi abonamentul.

Glovo Prime

Dacă nu vei face nicio modificare, atunci începând cu luna următoare vei plăti noul preț, cel de 19.99 lei. Vă reamintesc faptul că Prime poate fi încercat gratuit în prima lună. Nu este clar dacă această majorare se va aplica și noilor clienți, asta pentru că acum în aplicație dacă alegi să te abonezi apare în continuare mențiunea referitoare la faptul că după luna gratuită vei plăti 9.99 lei.

Serviciul Prime oferă livrări gratuite nelimitate de la restaurante și magazine pentru comenzile de peste 45 lei. Pentru comenzile de alimente comanda minimă este de 65 lei. Mai multe detalii găsești aici!