Simigeria LUCA a deschis prima sa pizzerie & simigerie din Bucureşti

0
9179

Simigeria LUCA realizează covrigii şi produsele de patiserie cu care mulţi bucureşteni îşi încep ziua. Au un istoric bogat în domeniu şi multiple locaţii în Bucureşti, dar şi în ţară. Cea mai nouă dintre ele schimbă conceptul din covrigăria şi patiseria clasică într-o veritabilă pizzerie, iar restaurantul a fost deschis ieri în Bucureşti.

Se numeşte LUCA Pizzerie & Simigerie şi inaugurează un concept nou. Se află în Bucureşti pe Bulevardul Iuliu Maniu la numărul 22. Spre deosebire de celelalte locaţii include şi o zonă interioară cu scaune şi mese unde puteţi consuma produsele din ofertă. Inaugurarea vine la doar o lună după ce LUCA a deschis o nouă locaţie în zona Piaţa Victoriei din Bucureşti, una dintre cele mai frecventate din oraş de altfel.

Printre produsele oferite de LUCA se numără crenvuştiul învelit în aluatul sub forma unui covrig cu mac şi susan, dar şi rulourile de covrig cu măsline. Covrigii cu ciocolată sunt un desert apreciat, iar pizza de la LUCA e net peste ce oferă 90% din celelalte covrigarii din Bucureşti. Include şuncă de praga, salam, mozzarella, măsline negre, ciuperci şi ardei. Avem şi covrigi ceva mai clasici precum cel cu stafide, dar şi inediţi precum cel cu vişine.

Sau puteţi cumpăra un LUCA haiducesc, cu felii de ceapă proaspătă, brânză de calitate şi muşchi ţărănesc.