Spartan ajunge la Oradea şi întâmpină publicul cu un Samsung Galaxy S9 ca premiu

2
2434

A venit şi ziua cea mare a deschiderii restaurantului Spartan de la Lotus Retail Park, în Oradea. Am înţeles că se lasă cu premii, iar marea deschidere are loc astăzi la ora 12:00. Primii 100 de clienţi vor participa la tragerea la sorţi pentru un Samsung Galaxy S9, iar mai multe detalii avem mai jos.

Spartan este un restaurant cu specific grecesc, care s-a extins semnificativ în ultimii an. Povestea începea în 2012, când un tânăr avocat a dorit să concureze cu KFC şi McDonald’s. Pornea la drum cu un restaurant grecesc fast food, care a devenit popular şi s-a transformat în franciză. Acum este o afacere de peste 12 milioane de euro, cu locaţii în toată ţara, în special în malluri şi zone centrale.

Tânărul avocat Ştefan Mandachi a deschis primul restaurant în Suceava la un mall local, după o investiţie de 50.000 de euro. Al doilea restaurant venea în 2013, iar în 2014 franciza ajungea la Timişoara. Taxa de franciză este de 10.000 de euro, iar cei care vor să deschidă o locaţie de gen trebuie să treacă prin 2 luni de pregătire specială.

În Bucureşti găsim restaurante Spartan în Park Lake, Mega Mall, Sun Plaza, dar şi în Cora Pantelimon şi Veranda Mall. În meniu se află souvlaki, gyros, salate fresh, platouri cu carne de viţel, purcel şi berbecuţ, meniuri crispy sau şniţel. Există şi o pizza inedită cu brânză daneză şi carne rotisată de pui, viţel, purcel şi berbec.

Sursa foto