McDonald’s deschide primul său restaurant la Brăila astăzi

0
3385

A venit şi momentul mult aşteptat de brăileni şi anume deschiderea primului restaurant McDonald’s din Brăila. Inaugurarea oficială are ca invitaţi atât media, cât şi oficialităţi locale, plus directorul general Mc pentru România, Daniel Boaje.

Noua locaţie se află pe Calea Călăraşilor nr. 247 şi în sfârşit le oferă brăilenilor acces la Big Mac, McFlurry şi McChicken şi în alt mod decât prin a călători la Galaţi sau Buzău. Sper să nu iasă la fel de multă nebunie la Brăila, cum a fost la inaugurarea de la Focşani din toamnă. E interesant că deschiderea acestui restaurant a fost o promisiune pe care au făcut-o toţi candidaţii la alegerile de la primărie.

Această locaţie aduce 60 de noi locuri de muncă şi este o locaţie de tip drive-through. Are o suprafaţă de aproximativ 360 de metri pătraţi şi duce numărul de restaurante la 76 de unităţi în 23 de oraşe din ţară. Din 2016 McDonald’s face parte din compania Premier Capital, care operează restaurante în ţări precum Estonia, Grecia, Letonia, Malta sau Lituania.

Trebuie spus şi că lucrările s-au mişcat mai rapid decât preconizam, ultima oară când am văzut fotografii de la faţa locului. Deci, se poate…