Spotlight 2019 va include şi o secţiune de Food Truck Festival

0
1325

Ca şi anul trecut, primăvara ne aduce evenimentul Spotlight. A cincea ediţie include şi o secţiune de Food Truck Festival, Spotlight 2019 Edition. La bază evenimentul este o manifestare artistică, pe bază de lumini colorate, jocuri vizuale şi artă urbană. Însoţită de delicii de tip street food.

Totul se desfăşoară în centrul Bucureştiului, în Piaţa George Enescu şi în Piaţa universităţii, între 18 şi 21 aprilie 2019. Intrarea este liberă, iar totul este centrat în jurul luminii şi tehnologiilor bazate pe lumină. Sunt incluse anual o serie de instalaţii de lumină, proiecţii de video mapping sau proiecte de iluminat arhitectural de la artişti locali şi internaţionali.

Suntem la ediţia cu numărul 5, organizată de Primăria Municipiului Bucureşti prin ARCUB. Totul începe joi la ora 14:00 şi se încheie în fiecare zi la ora 23:30. Încă nu avem un lineup de food truck-uri care participă în acest an, dar în 2018 varietatea a fost cuvântul de ordine. În Piaţa Universităţii se puteau degusta Arepas Colombianas, cu pui şi avocado la lipie fără gluten.

Era şi Drunken Squid, cu ale sale bulete de caracatiţa prăjită, dar şi Crepres Charmes şi WurstWagen, cu wurst uriaş, varza murată şi muştaruri de fiţe. Van-uri de Waffles, de paella, de mâncare indiană şi mexicană erau de asemenea prezente. A mai fost şi o zonă Street Food by Carrefour, iar dacă vremea va fi caldă nu strică şi nişte îngheţată de la Moritz Eis. Evident, acestea au fost doar în 2018, dar sunt şanse să le vedem şi în 2019.