Str33t Food Factory este cel mai nou eveniment culinar stradal, organizat la Târgu Mureş

0
1244

Cel mai nou eveniment culinar de tip street food este cel Str33t Food Factory, care se desfăşoară în acest weekend la Târgu Mureş. Are loc la Uzina Foto din localitate, pe Strada Plopilor Nr. 9 şi coincide cu alte câteva manifestări artistice şi culturale.

Azi showul a pornit de la ora 15:00, dar în zilele de weekend începe de la ora 12:00. Veţi putea degusta acolo burgeri, costiţe, pizza, dar şi îngheţată şi crepes. Ca divertisment găsiţi cinema în aer liber, tenis de masă, tir cu arcul, şah, tatuaje, dar şi hamace şi evident bere craft din zonă şi nu numai. În aceeaşi perioadă are loc în Uzina Foto şi Short Film Festival, dar şi Avimag Daytime Session şi un Underground Party care e pe 11 august seara.

Acest party este unul techno care ţine toată noaptea şi este prefaţat de un Daytime session Avimag şi Avi Crew, care se lasa cu zăcut în hamace, mâncare bună, bere şi limonadă. Seara apar efectele luminoase şi mixează Crado, Cojoc, Blaise şi Turck. Biletul la evenimentul techno costă 40 de lei şi trebuie să aveţi minim 18 ani pentru a participa.

La festivalul de film ajung peste 50 de scurtmetraje premiate anterior la festivalul Short to the Point, o selecţie de peste 1200 de minute de film.