Festivalul Iute se desfăşoară în acest weekend pe terasa Berăriei H

0
1195

Pasionaţii de mâncare iute se vor reuni în acest weekend la Berăria H, cu ocazia evenimentului Festivalul Iute. Nu e chiar o premieră pentru că pe aceeaşi terasă a avut loc şi Paprika Fest luna trecută. Festivalul Iute are loc între 9 şi 12 august şi e pe bază de mâncare picantă şi iute.

Accesul este gratuit, iar zeci de feluri de mâncare îi aşteaptă pe pasionaţi. Există şi invitaţi muzicali la Berăria H, printre care şi Tavi Colen (ex Talisman), EMMA (Radio Zu) + Band, Acropolis Band şi Sabina. Mâncarea e pe bază de chili con carne, gulaş cu paprika din belşug şi alte mâncăruri pline de jalapenos, inclusiv burgeri şi quesadilla.

Fripturi cu sos dulce şi iute, preparate acoperite cu sos picant, aripioare şi cârnaţi, toate sunt pregătite şi vă aşteaptă. Se sting cu bere sau vin, eventual cu lapte, dacă vreţi să scăpaţi de gradele Scoville mai rapid.

Evenimentul se desfăşoară în fiecare zi între orele 10:00 şi 23:00 în acest weekend. Pe 11 august seara ne diversificam bolta palatina cu Seara Grecească pe terasa Berăriei H. Acolo va sosi Acropolis Band, o trupă de muzică grecească cu 20 de ani de carieră şi peste 1000 de melodii în repertoriu. Şi evenimentele pentru cei cu tărie de spirit şi tărie a papilelor continuă, pentru că pe final de lună vine şi un festival al usturoiului.