Street Food Festival Arad ia startul pe 14 iunie în Piaţa Avram Iancu

1
1220

Am intrat în luna iunie în plină fervoare a evenimentelor Street Food şi încă unul se pregăteşte să se adauge pe listă. E vorba despre Street Food Festival Arad, care se desfăşoară în Piaţa Avram Iancu din Arad. Hai să vedem ce ni s-a pregătit.

Aşa cum arată şi posterele evenimentului, Chef FOA este prezenţa ceva mai vizibilă, cu celebrul său restaurant mobil Stradale. FOA a pregătit clasicul său gyros, sandvişuri braziliene şi preparate din carne sau pui. Există şi variante vegetariene, nu vă faceţi griji. Vor avea loc şi concerte, invitaţii muzicali urmând să fie anunţaţi ulterior. Există şi un cinema în aer liber, kids zone, un wine garden şi multe altele.

Rewine se va ocupa cu vinurile, punând la bătaie vinuri seci, spumante, cele mai aromate vinuri din Italia şi Spania, dar şi un Sauvignon Blanc din Noua Zeelandă. Pinot Noir şi Rose din aceeaşi zonă de pe glob, plus un Shiraz din Australia vor fi la rece.

La Cot Cot puteţi degusta Chicken Strips, cu cartofi prăjiţi, aripioare picante, burger special şi alte preparate din pui prăjit. Food Squad a reinventat Porchetta, în versiunea transilvăneană şi au nişte coaste pe cinste. De desert se ocupă Crepes Heaven, cu clătite ce pun la treabă pe papile combinaţii de cremă-fructe inedite. A se consuma cu un smoothie de la Arome.

Sursa foto