Suento by Gram este un nou local, cu grădină generoasă, bucătărie cosmopolită

0
2677

La finalul lunii mai s-a deschis un nou local în Bucureşti, Suento by Gram, care vă oferă o oază de răcoare împreună cu un bistro cu bucătărie cosmopolită. Suento se află pe strada Toamnei 101 şi este o creaţie a echipei Gram Bistro, care operează localul din Piaţa Victoriei.

De altfel Suento are 2 secţiuni: un bistro cu două încăperi şi 40 de locuri şi o grădină aerisită şi spaţioasă, ce poate găzdui 70 de persoane. Bucătăria se axează pe preparate eclectice, cu ingrediente sănătoase şi combinaţii inedite. Pe listă găsim humus, brânză feta, pită grecească, dar şi Coquelet de Bretagne în vin roşu. Acesta din urmă se serveşte cu bacon, legume şi cartofi copţi în unt.

Localul este deschis de luni până duminică şi e bun atât pentru o cină romantică, cât şi pentru cafeaua şi croissantul de mic dejun. Brunch între fete cu limonadă de fructe sau un prânz cu paste cu fructe de mare sunt toate opţiuni solide. Cine a fost la Gram Bistro va găsi şi în acest meniu preparate familiare. E vorba despre creveţi tempura cu salsa de mango şi avocado sau salată de somon.

Quesadilla vegetariană este de asemenea un preparat apreciat, ca şi flatbread-ul cu ciuperci, avocado, seminţe. Meniul de brunch este disponibil în fiecare zi până la ora 15:00 şi toată ziua în weekend. Pentru cei ce vor ceva mai greu, există şi burger de vită cu cartofi prăjiţi, care poate include şi gorgonzola în compoziţie.

Nu uitaţi de cocktailuri precum Margarita, Mojito sau Campari Orange. Preţurile nu sunt rele deloc, pentru o zonă cu case vechi din Bucureşti, poate cea mai boemă, aproape de zona Mihai Eminescu.

Sursa foto