Sun Plaza organizează un festival de bere artizanală, Sun Beer Best între 10 şi 12 septembrie

0
486

Sun Plaza, mall bucureştean din sudul Capitalei a anunţat organizarea lui Sun Beer Fest, primul festival de bere desfăşurat în cadrul unui centru comercial. Cei prezenţi vor putea degusta 40 de varietăţi de bere şi cidru româneşti. Avem mai jos detalii.

Festivalul va avea chiar propria bere oficială, Berceni Ale, creată de berari cu experienţă. În fiecare seară de la ora 18:00 un DJ va mixa muzică pentru cei prezenţi pe Esplanada Nord a Sun Plaza, la intrarea din Calea Văcăreşti. Aflaţi şi că participanţii vor putea să se bucure de o expoziţie axată pe berea românească de pe vremuri. În zona Sun Atrium, la parter, clienţii centrului comercial vor putea admira sticle vechi de bere românească, dar şi pahare şi etichete.

Toate sunt puse la dispoziţie de către BeRoVe, un colecţionar pasionat de bere. Programul este de vineri până duminică, între orele 10:00 şi 22:00, iar expoziţia are loc pe Esplanada de Nord a centrului comercial. Printre berile prezente se numără Anagram, bere din Bucureşti, dar şi Oriel Beer, Bers Nova din Oradea, Capra Noastră din Iaşi, Ironic din Snagov sau Mad Lads din Giurgiu.

Vom avea şi o lansare în premieră, iar oaspeţii vor putea cumpăra beri pentru acasă de la standul The Beer Institute. Pe lângă bere, se vor mai comercializa şi ceai kombucha, socată, limonada şi suc de mere. Muzica va fi asigurată de către echipa Vinyl Rum Tapas and Wine, cunoscută pentru evenimentele din Capitala şi din ţară. Mai multe detalii găsiţi aici.