Festivalul Roadele Toamnei vine la Casa Universitarilor pe 11 şi 12 septembrie

0
1591

În ultima zi de vară aflăm că ni se pregăteşte un festival tomnatic pentru săptămâna viitoare. Se lasă cu must şi pastramă în cadrul evenimentului Festivalul Roadele Toamnei, desfăşurat la Casa Universitarilor Bucureşti. Avem detalii mai jos.

Acesta este un târg cu producători agricoli, cu creaţii handmade şi cosmetice. Se ţine pe 11 şi 12 septembrie 2021 începând cu ora 10:00 la Casa Universitarilor, pe Str. Dionisie Lupu. Festivalul Roadele Toamnei aduce şi o secţiune Bunătăţi de toamnă, unde participă producători cu bunătăţi bio, preparate tradiţionale din carne, lapte şi brânză, dar şi producători de conserve pentru iarnă.

Vor fi expuse şi degustate şi dulceţuri şi miere de albine şi un total de 1 tonă de zacuscă va fi preparată sub ochii vizitatorilor. Aceştia vor putea savura şi must proaspăt stors pe loc. Se vor mai putea cumpăra şi cosmetice bio, bijuterii şi creaţii vestimentare, produse RAW vegane, marochinărie şi multe altele. Va exista şi o zonă de food court, dar şi una pentru edituri.

Există şi o secţiune Back to School, cu haine pentru copii, creaţii handmade, accesorii, coroniţe, papioane, cămăşi, teneşi şi altele. Vor fi şi ateliere de creaţie, dar şi program artistic susţinut de prestigioase şcoli de dans.