Taco Bell anunţă meniul pentru anul 2024, care include un taco cu ciocolată

0
308

Taco Bell a profitat de ochii aţintiţi spre SUA, cu ocazia lui Superbowl pentru a ţine propriul eveniment, în cadrul căruia a prezentat meniul său special pe anul 2024. El include şi un desert cunocut că „Choco Taco”. Avem detalii mai jos.

Compania a ţinut evenimentul Live Mas Live cu câteva zile în urmă şi a anunţat planurile sale de a colabora cu gelateria din Portland Ice & Straw. Cu ajutorul lor va aduce înapoi desertul clasic Choco Taco, adică îngheţată în taco. Salt & Straw este un lanţ de gelaterii, care se poate găsi în parcurile de distracţii Disney şi are o experienţă bogată în crearea de combinaţii de taco cu îngheţată.

Are ceva numit „Chocolate Tacolate”, care include gofre în formă de taco şi o îngheţată cu scorţişoară, plus nuci pecan caramelizate. Toate scufundate în ciocolată neagră şi acoperite cu sare de mare. Ice Cream Chocolate Taco va sosi la Taco Bell şi include o gofră drept „taco”, una crispy de altfel, care nu se va înmuia de la îngheţată.

Alte noutăţi de la Taco Bell pentru anul 2024 includ un meniu Cantina Chicken, cu un nou tip de pui, pregătit la cuptor şi aromat cu condimente mexicane, inclusiv pasilla şi alte tipuri de ardei chili. Sunt şi ingrediente noi în taco-uri: varză mov, pico de gallo, taco-uri din porumb alb şi un sos nou: Avocado Verde Salsa. Iată şi preparate noi cu pui: Cantina Chicken Burrito, Cantina Chicken Taco moale sau crispy, Cantina Chicken Quesadilla şi Cantina Chicken Bowl.

Pe lista de noutăţi se află şi Cheesy Chicken Crispanada, cu pui marinat şi gătit lent cu usturoi, combinat cu cheddar, mozzarella şi ardei Monterey. Plus o serie de nuggets care să rivalizeze cu cele de la McDonald’s, pregătite în sos de jalapeno şi unt, acoperite cu panko şi prăjite. Revenim la desert, pentru că aici o să apară şi un nou Dulce de Leche cu scorţişoară.

Mai multe noutăţi găsiţi aici.