Tanqueray a lansat o specialitate de gin fără alcool, cu acelaşi gust clasic

0
937

Am trăit să o vedem şi pe asta: Tanqueray a lansat ginul Tanqueray 0.0%, fără alcool. Este realizat din aceleaşi ingrediente clasice precum London Dry Gin, doar că acum vine fără alcool. Sunt multe persoane care adoră gustul de gin şi îl evocă uneori doar bând apă tonică, dar parcă nu e de ajuns. Sunt momente în care eşti la birou sau ai ceva important de făcut, de condus şi nu poţi bea gin.

Ei bine Tanqueray 0.0% este realizat folosind aceleaşi ingrediente botanice ca şi originalul, fără un compromis la capitolul calitate sau gust. Iată ingredientele: ienupăr de pin, coriandru piperat, angelica aromată şi lemn dulce. Noua versiune vine în completarea variantelor clasice precum Tanqueray London Dry, Tanqueray No. Ten, Tanqueray Rangpur, Tanqueray Flor De Sevilla, Tanqueray Blackcurrant Royale şi alte ediţii limitate. Variantele fără alcool şi cu puţin alcool vor genera 23% dint piaţa băuturilor pentru adulţi în următorii 3 ani, conform experţilor pieţei.

Noua versiune are şi mai puţine calorii, doar 6 kcal per 50 ml. Tanqueray 0.0% se va găsi la magazinele de specialitate din martie 2021, începând cu Spania şi Marea Britanie. Va costa în jur de 16 lire sterline per sticlă de 700 ml.

Tanqueray a fost fondată în Bloomsbury, Londra în 1830 şi a fost un reper în lumea ginului. Fondatorul său, Charles Tanqueray a fost un explorator şi un pionier. În general ginul acesta se vinde în variante alcoolizate la 40%, 43.1% sau 47.3%. Este un London dry gin ca la carte, realizat prin dubla distilare a cerealelor şi elemente botanice adăugate în a doua distilrae. Reţeta sa este considerată secret. Diageo este deţinătorul acestui brand.

Până să ajungă la noi versiunea cu zero alcool, găsiţi varianta clasică la Finestore la preţ bun.