OFERTA ZILEI: Blenderul de masă Heinner HBL-1000XMC recomandat de Chef Cătălin Scărlătescu, acum la sub 200 de lei!

0
1938
Heinner HBL-1000XMC

Astăzi am găsit o nouă ofertă specială pe plan local și anume blenderul de masă Heinner HBL-1000XMC. Acesta este disponibil în oferta evoMAG și costă sub 200 de lei. Este cel mai bun preț din țară după cum confirmă și platforma compari.ro. Mai mult de atât vorbim aici despre un dispozitiv care face parte din noua gamă de produse Heinner Master Collection promovate de chef Cătălin Scărlătescu.

Celebrul chef a declarat odată cu această asociere cu Heinner faptul că cel mai bun produs pentru el este acela pe care îl folosește zilnic și care nu te lasă atunci când ai mai mare nevoie de el. Blenderul Heinner HBL-1000XMC este cu siguranță un aparat de mare ajutor în bucătărie și unul puternic totodată, de 1000W.

Heinner HBL-1000XMC

Are 5 trepte de viteză + modul Pulse, iar capacitatea oferită de bolul din sticlă este de 1.5 litri. Oferă panou de control electronic, sistem de siguranță, cât și piciorușe anti-alunecare pentru a-l utiliza fără probleme pe orice suprafață. Blenderul poate amesteca, mărunți și zdrobi gheața simplu și rapid. Are 6 lame din inox și un display LCD care îți arată timpul necesar pentru fiecare opțiune selectată.

Heinner HBL-1000XMC

Revenind la cele 5 trepte de viteză, acestea te vor ajuta să mixezi, mărunțești, amesteca și zdrobi gheața. Există și o recomandare aici, aceea ca la prepararea băuturilor de tip smoothie cu fructe proaspete sau congelate. Va trebui să le scoateți cotoarele, să le decojiți și mai apoi să tăiați fructele în bucăți.

De asemenea, pentru o mai bună procesare a alimentelor care se vor amesteca cu lichide, este recomandat ca întâi să turnați lichidul în recipient după care să adugați alimentele solide. Blenderul Heinner HBL-1000XMC este disponibil acum în oferta evoMAG pentru doar 193.99 lei și îl poți cumpăra de aici!