Târgul Produs de Cluj are loc în zona Gherla între 19 şi 21 aprilie; Iată ce se pregăteşte

0
1049

Asociaţia Produs de Cluj va organiza un târg special de Florii între 19 şi 21 aprilie. Caravana Târgului Produs de Cluj ajunge pe platoul Autogării din zona Gherla. Este un eveniment care acoperă atât Paştele catolic, cât şi Floriile ortodocşilor.

Târgul Produs de Cluj de la Gherla va include în jur de 50 de expozanţi, care vor aduce uleiuri presate la rece, brânzeturi, mezeluri şi alte produse din carne. Va fi şi miere de albine, faguri, propolis şi turtă dulce, dar şi ciocolată artizanală şi plăcinte. Dulceţurile şi siropurile sau sucurile naturale nu vor lipsi, toate pregătite ca în străbuni.

Vor fi şi vinuri şi tării, dar şi produse de meşteşugărit, podoabe, bijuterii lucrate de mână şi sculpturi sau produse ceramice. Articole din lavandă, cojoace şi curele completează lista. Cei mici vor vedea un specrtacol de magie, iar împreună cu cei mari se vor putea bucura de un parc de distracţii cu clasicele „ciocane”. Multiple ansambluri folclorice sunt pregătite să cânte, iar printre artişti se numără Marius Ciprian Pop, Ioan Dordoi, Felix Galan, Cornelia şi Lupu Rednic, dar şi grupul tradiţional al Zegrenilor din Ceaba.

Majoretele MCM Girls şi Queen Dancing şi Fanfara Municipală Gherla vor încânta publicul cu numerele lor. Aşteptaţi-vă şi la grătare dacă vremea e frumoasă şi sesiuni de gătit în aer liber.