Homefresh, serviciu de livrare home cooking lansează un nou site şi ajunge la Cluj-Napoca

0
212

Homefresh, unul dintre cele mai populare servicii de livrare de mâncare home cooking din România a anunţat lansarea unui nou site, dar şi un prag important în evoluţia sa. Aflasem la început de an că firma din spatele său a primit o injecţie de capital şi se va extinde şi dincolo de piaţa din Timişoara, pe care debutase.

În weekendul care a trecut, Homefresh a activat noul său site, disponibil la adresa www.homefresh.ro. Are un design mai aerisit, intuitiv şi adaptat cerinţelor Google şi celor europene. Văd că puteţi opta pentru livrare în Timişoara, dar şi Cluj-Napoca, semn al extinderii serviciului. De altfel debutul din Cluj s-a făcut în această săptămână şi aşteptăm şi feedback de la voi, dacă sunt clujeni care ne citesc. Suntem curioşi cum se compară experienţa de acolo cu cea din Timişoara.

Începând cu 15 aprilie clujenii pot comanda ingrediente porţionate la fix şi instrucţiuni uşor de urmat pentru a găti acasă (rapid) şi eficient reţete gustoase. Meniul se schimbă la fiecare 2 săptămâni, iar în acest moment puteţi alege Gnocchi Alfredo cu parmezan, Chicken Salsa Taco cu ananas şi roşii, dar şi pui cu sos cremos de roşii şi orez basmati.

A fost introdus şi un mecanism de shopping cart, care a permis şi introducerea de pagini dedicate pentru reţete. Există şi plata cu cardul (opţională deocamdată), dar pe viitor toate comenzile cu livrare la birou sau acasă vor necesita plata cu cardul online. A mai debutat şi o versiune de mobil a site-ului, care permite plasarea de comenzi de pe orice device mobil, fie el telefon sau tabletă.

Puteţi afla mai multe detalii despre procesul de comandă aici.