Tazz Now! a fost lansat în Bucureşti: livrări de cumpărături în 15 minute

0
1729

 duce serviciul de livrări Tazz la nivelul următor, odată cu lansarea lui Tazz Now!, care promite livrări de cumpărături în doar 15 minute. Acum nu mai trebuie să aştepţi o oră sau două după curier, ci doar 15 minute. Avem detalii mai jos.

Tazz Now implică acele cumpărături de ultim moment, pe care ai uitat să le faci când ai musafiri sau ceva de gătit rapid. Vor fi livrate apă, băuturi, gustări, produse cosmetice, dar şi ingrediente culinare, hrană pentru animale şi cadouri. În acest moment serviciul este disponibil doar în Bucureşti, în zonele Ghencea, Tineretului şi Pipera. Mă gândesc că există un soi de depozite sau magazine de proximitate acolo pentru ca totul să meargă cât mai rapid.

Comanda minimă este de 29.9 lei, livrarea se face fără contact, iar ea costă de la 9.99 lei. Povestea Tazz by eMAG începea în primăvara lui 2020, odată cu integrarea EuCeMănânc în eMAG şi rebranding-ul său. Iniţial livra doar de la restaurante, ulterior avea să livreze şi produse de la magazine, precum Mega Image. În toamna trecută flota de livrare se extindea cu 100 de autoturisme noi, iar în octombrie 2020 aflam că serviciul de livrări atrăsese investiţii de peste 25 de milioane de lei în 6 luni. În 2021 Tazz oferea şi livrări la Electric Castle în puncte virtuale.

Cât despre livrarea în 15 minute, e posibil să vedem şi companiile rivale plusând cu un soi de oferte „Livrare+” sau „Livrare rapidă”, care să ajungă într-un interval similar la tine acasă. Traficul aglomerat va fi totuşi un factor cheie în îndeplinirea acestor promisiuni. Puteţi încerca Tazz Now aici.