Tazz by eMAG oferă livrări la Electric Castle, lansează puncte virtuale de livrare

0
933

Fanii Electric Castle jubilează în aceste zile, pentru că la final de săptămână începe mult aşteptatul festival de la Bonţida. În acest an are loc într-o formă restrânsă, o colecţie de mini concerte, dar bucuria rămâne în inimile festivalierilor. Tazz by eMAG propagă aceste vibe şi va livra mâncare la Electric Castle, dar va lansa şi puncte virtuale de întâlnire pentru livrare în toată ţara.

Tazz by eMAG le oferă în premieră o nouă experienţă de livrare fanilor Electric Castle. Cei care merg la festival pot comanda mâncare de la food court direct din aplicaţie, fără să rateze momentele de distracţie. În incinta festivalului veţi găsi semnalizate multiple puncte speciale de livrare Tazz by eMAG, de unde se vor putea ridica comenzile. Datorită noilor „puncte virtuale” de întâlnire care se pot selecta din aplicaţie, clienţii vor putea comanda direct în oraş, fără a introduce o adresă specifică.

Spaţiile virtuale de întâlnire permit preluarea comenzilor de oriunde din oraşele în care Tazz este prezent, prin amplasarea unui pin pe hartă fără a introduce o adresă fixă, cu stradă şi număr. Această funcţie a fost gândită pentru noua generaţie, care are nevoie de mai multă flexibilitate, în ideea că tinerii vor să profite la maximum de timpul pe care îl au.

Tazz vrea să îţi poată livra o shaorma în parc, o pizză pe plajă şi în alte astfel de zone greu de delimitat pe hartă. Participanţii la Electric Castle vor putea comanda burgeri, clătite şi altele direct de la food court în Bonţida, iar la Cetăţuie vor avea oferte speciale din categoria dedicată din aplicaţie, livrate la puncte fixe, semnalizate cu casete iluminate.

Vă reamintesc că festivalul Electric Castle 2021 Special ţine între 6 august şi 15 august 2021.