Burger King a lansat o nouă serie de preparate, unele pe bază de sos Teriyaki, care vin la fix pentru picnic şi ieşirile în aer liber specifice primăverii. E vorba mai precis de 3 preparate: un wrap, un burger şi nişte biluţe crocante din pui.
În primul rând îl avem pe TeriyaKing Wrap, care pune într-o lipie moale pui acoperit cu un înveliş crocant, cheddar şi sos Teriyaki. Are castraveţi proaspeţi, valeriană şi ceapă roşie. Sosul Teriyaki este un sos japonez dulce și aromat, utilizat adesea în bucătăria asiatică, în special în preparatele de grătar sau la gătitul la wok. Este făcut tradițional dintr-o combinație de sos de soia, mirin (un tip de vin de orez dulce), zahăr şi în situaţii ideale usturoi și ghimbir.
Sosul Teriyaki are o consistență vâscoasă și o aromă distinctivă, dulce și ușor sărată. Este folosit pentru a glasa sau a marina carnea, peștele sau legumele înainte de a fi gătite, dându-le un gust intens și plin de savoare. De asemenea, poate fi folosit ca un sos de dresing pentru diverse preparate asiatice sau poate fi utilizat ca dip pentru sushi sau alte aperitive.
Apoi vine TeriyaKing Burger, o combinaţie de pui fraged în înveliş crocant, cu sos Teriyaki, brânză Cheddar, ceapă roşie, salat valeriana şi castraveţi proaspeţi. Toate într-o chiflă pufoasă presărată cu mălai. Preparatul este disponibil în 3 variante: cu carne de pui, vita 100% la grătar şi Plant-Based.
Al treilea produs nou este TeriyaKing Chick’n Pops, adică bucăţi de pui 100% pane, crocante la exteriror şi fragede la interior, cu sos delicios Teriyaki peste.
Detalii aveţi aici.