TOP 5 CARBONARA din Timisoara

0
325

🍽 Hello dragilor și bine v-am găsit la un nou episod din Degustăm cu Denis! Astăzi am zis să vă arăt unde puteți mânca o carbonara bună în Timișoara.

Prima locație în care mergem este L’osterietta, iar aici pe lângă pastele carbonara puteti găsii o multitudine de fructe de mare si steak-uri. Carbonara pot spune că a fost echilibrată, guanciale-ul a fost bine prăjit, iar spaghetele au fost aldente.

Ca următoarea locație am ales Zai, unde am găsit carbonara făcută cu guanciale și pecorino, puțin cam uscate dar gustul a fost de 10. Ca a treia locatie nu puteam sa nu trec pe la Le Monelline care chiar ei fac pastele.

La aceste paste mi-a plăcut cremozitatea și faptul că pastele sunt făcute de ei, ceea ce e wow. Ultimele doua locații au fost Signature și Massimo. Aceste carbonara au fost facute cu smântână, dar mai multe impresii ai în clip, așa că vă las să vizionați.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră!

1. L’osterietta-https://www.facebook.com/LOsterietta
2. Zai- https://instagram.com/zai.timisoara?igshid=YmMyMTA2M2Y=
3. Le Monelline https://www.facebook.com/lemonelline.official
4. Signature-https://www.facebook.com/profile.php?id=100085065161513
5. Massimo-https://www.facebook.com/massimotimisoara

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239