TOP 5 DESERTURI din Timisoara

0
1500

🍽 Hello dragilor si bine v-am găsit la un nou episod pe canal! Astăzi m-am gândit să facem un nou top, de data aceasta cu ceva dulce, așa că să trecem la treabă.

După multe ore de căutare, am ales 5 localuri unde să încercăm câte un desert. Prima locație în care am fost este Massimo unde am încercat un profiterol cu caramel. La acest desert choux-urile erau crescute frumos, umplute cu o cremă densă de vanilie și ce mi-a placut în toată această combinație este că au folosit niște alune caramelizate. Următoarea locație a fost La Focacceria de unde am luat două tarte, una cu cremă de ciocolată și cealaltă cu fistic și caise. Aici cel mai mult mi-a plăcut tarta cu cremă de ciocolată. Cea de a treia locație a fost Garage Café, care face niste dulciuri foarte faine, iar de la ei am ales un carrot cake. Acesta a avut un blat umed, deasupra o cremă frosting iar gustul a fost unul bogat în condimente. Următoarele două locații, Calul Alb și Alma Dulce, ne-au suprins plăcut dar mai multe puteți vedeam în cel mai nou episod.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră!

Locul 1 https://www.facebook.com/almadulce.ro
Locul 2 https://www.facebook.com/LaCalulAlb
Locul 3 https://www.facebook.com/lafocacceriatimisoara
Locul 4 https://www.facebook.com/GarageCafeTM
Locul 5 https://www.facebook.com/massimotimisoara

#Restaurant #dessert #timisoara #romania #food
#bucuresti #cluj #brasov #review #foodreview

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239