TOP 5 LANGOȘI DIN TIMIȘOARA

0
3610

Bună ziua dragilor, și bine v-am găsit la un nou top pe canal! De data aceasta, prietenii de la Mobilissimo m-au provocat să caut cel mai bun langoș din Timișoara, așa că să-i dăm drumul!

Langoșul (în maghiară lángos) este un tip de mâncare tradițională din bucătăria maghiară. Este vorba despre o turtă făcută din aluat de pâine, umplută cu brânză, urdă etc., coaptă sau prăjită în grăsime. Langoșul se poate găsi și în bucătăria din Transilvania și Banat, unde este numit siscovardă sau lăngălău.

Piața Doina – Prima langoșerie a fost și cea a copilăriei mele, cea din Piața Doina, unde am găsit același langoși de care-mi aduceam aminte. Crocant și cu brânză de capră la 2.50 lei, ce poți să-ți dorești mai mult.

Piața Flavia – Aici am găsit un langoș la 4 lei și puțin mai mare, direct umplut cu brânză. Ce nu mi-a plăcut la acesta a fost faptul că era prea uleios și că avea mai puțină brânză față de primul.

Bulevardul Brancoveanu – Langoșul a fost făcut pe loc și a fost super mare, iar asta a fost problema lui. Aluatul nu prea avea gust și având în vedere că era proporționat greșit, nu prea simțeai deloc brânza. Ultimele două locații o să le divulg în clip, așa că vizionare plăcută.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să dați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră!

🟢 Locul 1- Langoseria din Badea Cârțan
🔵 Locul 2- Langoseria Piata Doina
🟣 Locul 3- Langoseria Piata Traian
🟡 Locul 4- Langoseria Piata Flavia
🟠 Locul 5- Langoseria Bulevardul Brancoveanu

#Restaurant #timisoara #bucuresti #romania #langos #food #foodreview #review #travel #foodvlog #foodblogger

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239