Red light district/ Muzeul Marijuanei/ Ce am mâncat în AMSTERDAM

0
197

🍽 Hello dragilor și bine v-am găsit la un nou vlog pe canal! Suntem în a doua zi de Amsterdam și m-am gândit să vă arăt puțin din cartierul roșu, plus alte preparate pe care le puteți încerca aici.

Mâncare de la easybox: Cel mai mult mi-a plăcut faptul că în mai multe puncte din oraș găsești localuri cu easy box-uri unde poți cumpăra crochete, burgeri și multe altele. Eu am încercat o crochetă cu vită și pur și simplu m-am îndrăgostit.

Sandviș cu hering: Un alt preparat de încercat este acest sandviș pe care-l găsești la diverse tarabe și este compus dintr-o chiflă super moale, hering, ceapă și castraveți murați. Prima dată mi s-a părut puțin dubioasă combinația, dar chiar vă recomand pentru că gustul este de VIS.

Fish and chips: Pe oriunde mergi o să găsești acest preparat, plus multe preparate din pește proaspăt. Aici pot spune că am mâncat cel mai bun fish and chips și partea cea mai faină este sosul tartar, care le iese ca la carte.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră!

#Restaurant #amsterdam #nederlands #bucuresti #food #foodreview #timisoara #review #romania #travel #vlog #foodvlog

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239