TOP 5 RESTAURANTE ASIATICE DIN TIMIȘOARA 🍜

0
1145

🍽  Ziua bună dragilor și bine v-am găsit la un nou top pe canal! De data aceasta căutăm cel mai bun restaurant asiatic din Timișoara, așa că trecem la treabă!

Manay

Restaurantul se află la Iulius Mall și am ales să iau o vită în sos picant și tăiței cu vită. Ambele preparate au costat 42 de lei, deci prețul este acceptabil. În ceea ce privește gustul, pot să spun că dacă doriți ceva picant, vă recomand vita în sos, care a fost gustoasă, iar tăițeii mi-au plăcut. Singurul minus a fost că erau puțin uscați, aveau nevoie de mai mult sos, dar se poate lua separat.

Chopstix

Aici am încercat din nou tăiței cu vită, pentru a vedea diferența de gust față de Manay. Tăițeii au costat 23 de lei și au fost surprizător de mari. După părerea mea, gustul a fost mai bun decât cel de la Manay, iar sosul era suficient pentru a-i face mai ușor de mâncat.

Little Hanoi

Am comandat aici niște pachete de primăvară cu creveți și tăiței de orez cu vită. Despre pachete pot să spun că sunt într-adevăr de PRIMĂVARĂ, super proaspete cu mango, castravete și mentă. Combinatia a fost foarte bună, dar aș fi vrut mai mulți creveți. Despre tăiței, la 39 de lei, au pus suficient în farfurie încât să iau un pachet pentru mai târziu. Așa că, vă las să vizionați cel mai nou clip și să descoperiți celelalte două locații.

Vă mulțumim pentru că urmăriți clipurile noastre și nu uitați să vă abonați și să distribuiți dacă vă place munca noastră!

🟢 Locul 1 https://instagram.com/restaurantchinezesc?igshid=YmMyMTA2M2Y=
🔵 Locul 2 https://www.facebook.com/LittleHanoiTM
🟣 Locul 3 https://instagram.com/fatmao_ro?igshid=YmMyMTA2M2Y=
🟡 Locul 4 https://instagram.com/chopstixromania?igshid=YmMyMTA2M2Y=
🟠 Locul 5 https://instagram.com/manaychinesefood?igshid=YmMyMTA2M2Y=

#Restaurant #timisoara #asia #bucuresti #food #review #food #romania #travel #foodvlog #vlog #noodles

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239