Hard Rock Cafe împlineşte 15 ani, lansează meniul Battle of the Burgers

0
1621

În această săptămână Hard Rock Cafe Bucureşti a împlinit 15 ani de existenţă şi a lansat un meniu aniversar, semnat de cei 3 mari chefi: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Se numeşte Battle of the Burgers şi ce ne rezervă aflaţi mai jos.

Avem de-a face cu primă colaborare a celor 3 chefi cunoscuţi şi personalităţi TV, dar şi prima colaborare pe care o fac tustrei cu acelaşi restaurant… simultan. Meniul va fi disponibil pe o perioadă limitată, de 6 săptămâni. Lansarea acestui meniu s-a făcut pe 26 ianuarie în prezenţa celor 3 chefi, în cadrul unui eveniment aniversar, care s-a încheiat cu un concert susţinut de trupa Holograf.

Şi pentru că sigur sunteţi curioşi cum sună cei 3 burgeri şi ce a pus fiecare chef în el, iată-i:

The Goat Father by Chef Sorin Bontea

Avem de-a face cu un Steak burger din carne proaspătă de vită însoţit de brânză de capră, frunze de valeriană, dulceaţă de smochine, sos barbecue şi ceapă crocantă. Servit cu cartofi prăjiţi şi sos Chipotle Aioli.

Foie Gras and Truffle Burger by Chef Florin Dumitrescu

Steak burger din carne proaspătă de vită, sos cu note parfumate de foie gras şi trufe negre, felii de mere la grătar şi mix de salată. Servit cu cartofi prăjiţi şi sos de foie gras.

CramBurger by Chef Cătălin Scarlatescu

Steak burger din carne proaspătă de vită cu brânză Camembert, fructe confiate, seminţe de dovleac, pasta de trufe, dulceaţă de ceapă caramelizată, castraveţi muraţi, salata coleslaw, sos barbecue. Servit cu cartofi dulci prăjiţi şi sos Chipotle Aioli.

Câştigătorul bătăliei burgerilor va fi desemnat pe baza voturilor primite din partea clienţilor resturantului. La final de campanie participanţii la vot sunt înscrişi automat la o tombolă, iar marele premiu este o întâlnire cu un chef preferat, dar şi alte premii surpriză.

Hard Rock Cafe este prezent în România din 2008 şi a avut peste 2 milioane de clienţi. Pe scenă din local au urcat artişti celebri ca Mr. Big, Nazareth, Lita Ford, Uriah Heep, The Rasmus, David Ellefson, Hooverphonic, Vama, Iris, Direcţia 5, Delia, Smiley şi mulţi alţii. Include şi o colecţie impresionantă de peste 300 de costume de scenă, instrumente muzicale, LP-uri de aur şi platină, postere şi coperţi de albume aparţinând unor artişti ca The Beatles, Michael Jackson, Metallica, Madonna, Elton John sau Prince.